пʼятницю, 1 липня 2022 р.

Фотоконкурс «Кольоровий присмак літа»

Всім привіт! Більше двох місяців у нашій групі не було ніяких фотозаходів. І от настав час це виправити. Ми розпочинаємо новий фотоконкурс під назвою «Кольоровий присмак літа»!

Фотоконкурс «Кольоровий присмак літа»

Приймаються фотороботи будь-якого жанру, але вони обов’язково мають зображувати літо в усіх його проявах (але будьте обережні з пляжними фото, особливо з тими на яких зображено дітей)! Як і завжди, обмежень по кількості світлин немає (головне обмеження це здоровий глузд автора, бо якщо від однієї особи буде сто світлин, то підраховування голосів затягнеться на невизначений період)! Також, звертаємо вашу увагу на те, що не має значення коли було зроблено фото, а також на те, чи було воно раніше опубліковано в стрічці групи!

Отже, умови участі.

Перш за все, треба бути учасником Фотогрупи «Вколоті Фотографією»! Прийом робіт проходитиме з 1 липня (з 00 годин 00 хвилин) по 10 липня (23 годин 59 хвилин) 2022 року. Фотороботи необхідно завантажити у конкурсний фотоальбом за посиланням: https://www.facebook.com/media/set?set=oa.830152661703173&type=3. Якщо у вас виникли труднощі з додаванням ваших робіт у конкурсний альбом, тоді перегляньте відео: https://www.facebook.com/max.yakovchuk/videos/3526022070811286/  https://www.facebook.com/max.yakovchuk/videos/3526046840808809/.

При завантаженні світлини обов’язково дайте їй назву у такому форматі: Фотоконкурс «Кольоровий присмак літа». Назва світлини.

Після завантаження фото, залиште під ним коментар для того, щоб його було видно у стрічці групи.

З 11.07.2022 по 17.07.2022 року буде додатковий час для коментарів та для голосів за фото. Переможці будуть оголошені протягом тижня, з 18 по 24 липня 2022 року!

Переможці будуть визначатися за кількістю вподобань. У конкурсі передбачено три призових місця, а саме перше, друге і третє. Переможці отримають приємні сюрпризи від Фотогрупи «Вколоті Фотографією».

**********

Фотогрупа «Вколоті Фотографією» - поширюйте ваші враження разом з нами!

https://www.facebook.com/groups/fotodrugs

https://www.facebook.com/fotodrugs/

**********

Долучайтеся до Фотогрупи «Вколоті Фотографією» у месенджерах:

Telegram

Whatsapp

Viber


**********

Цікаве:

Головна сторінка сайту фотографа Максима Яковчука
Головна сторінка сайту https://max-yakovchuk.tumblr.com/
Фотограф Максим Яковчук у Facebook
Сайт Фотогрупи «Вколоті Фотографією»
Сайт Фотогруппи «Вколоті Фотографією» https://fotodrugs.tumblr.com/
Facebook-група «Вколоті Фотографією»

Facebook-сторінка фотогрупи «Вколоті Фотографією»

Немає коментарів:

Дописати коментар