середу, 20 листопада 2019 р.

Фотовиставка «Театр в фотооб’єктиві 2019»

20 листопада 2019 р о 17.00 у Харківському Будинку актора ім. Леся Сердюка відбудеться відкриття виставки робіт переможців Міжнародного конкурсу театральної фотографії «Театр в фотооб’єктиві 2019», що існує з 2018 року в Одесі та присвячений Міжнародному Дню Театру.
В рамках Фотоконкурсу щорічно проводять конкурс робіт, присвячених театру, а також пересувна виставка переможців фотоконкурсу на майданчиках театрів – партнерів та інші заходи.

вівторок, 19 листопада 2019 р.

Фотовиставка «Нескучне: фотопогляди»

З 22 листопада по 14 грудня 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися художня фотовиставка, присвячена Зінаїді Серебряковій, «Нескучне: фотопогляди».
Фотовиставка «Нескучне: фотопогляди» створена за результатами фотоконкурсу, який проводився протягом 2019 року Неформальним товариством друзів Зінаїди Серебрякової та галереєю «Мистецтво Слобожанщини».

понеділок, 18 листопада 2019 р.

Юрій та Лариса Лебедєви. Фотовиставка «Слова і зображення»

«Поезія – та волога в очах, яка змиває пил, що заважає нам бачити. Якщо волога не омиває око, ми сліпнемо» - казав Віктор Конецький, письменник і художник. Кращі поетичні рядки укладаються в душі назавжди і допомагають скласти те, що здавалося несумісним і роблять зрозумілим те, що було незрозумілим.
«Ми спробували поєднати поезію з нашими фотографіями. Це єднання ні в якому разі не робить вірші підписами під знімками, або знімки – ілюстраціями до віршів. Просто для нас вони співпали – десь за настроєм, десь за сюжетом, десь завдячуючи неочевидним асоціаціям. Дивіться і обов'язково читайте — слова і зображення співпадуть і для вас!»
Юрій та Лариса Лебедєви