понеділок, 7 лютого 2022 р.

Фото дня за 7 лютого 2022 року. Олексій Фастовець. «Краса небес в місті...» 53 вподобання

Фото дня за 7 лютого 2022 року. Олексій Фастовець. «Краса небес в місті...» 53 вподобання

Добрий усім вечір! Перший робочий день тижня підійшов до свого кінця і настав час оголосити переможця щоденного фотозмагання за звання «Фото дня» у фотогрупі «Вколоті Фотографією». Отже, сьогодні, 7 лютого 2021 року лідером стає фоторобота «Краса небес в місті...», яка набрала 53 вподобайки протягом минулої доби! Автор світлини - Олексій Фастовець! Наші щирі вітання з перемогою!

Також, хотілося б нагадати усім учасникам групи, що у цю п'ятницю, 11 лютого 2022 року в арт-просторі Київської Бібліотеки імені миколи Гоголя, о 18:30, відбудеться урочиста презентація і відкриття фотовиставки «Відвертий діалог». Авторами представлених на виставці фоторобіт є українські фотомитці - Валерія Саховська і Олексій Конченко! Вхід на презентацію вільний за умови дотримання карантинних обмежень (маска+дистанція), та за наявності негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена строком дії 72 години або «жовтого» чи «зеленого» COVID-сертифіката. Детальніше про фотовиставку можна прочитати за посиланням на нашому сайті за посиланням: https://fotodrugs.blogspot.com/2022/02/candid-dialogue.html

**********

Постійні посилання на альбом у Фотогрупі «Вколоті Фотографією»:
Та на інформаційній сторінці «Вколоті Фотографією»:

**********

P.S. Фото дня вважається будь яка світлина завантажена окремим файлом у стрічку Фотогрупи «Вколоті Фотографією» з 20:00 попереднього дня (6 лютого), до 20:00 дня оголошення (7 лютого). Фото дня обирається за кількістю вподобань. Публікації, в яких більше однієї світлини не розглядаються.

**********

Фотогрупа «Вколоті Фотографією» - поширюйте ваші враження разом з нами!

**********

Долучайтеся до Фотогрупи «Вколоті Фотографією» у месенджерах:

**********

Цікаве:

Головна сторінка сайту фотографа Максима Яковчука
Головна сторінка сайту https://max-yakovchuk.tumblr.com/
Фотограф Максим Яковчук у Facebook
Сайт Фотогрупи «Вколоті Фотографією»
Сайт Фотогруппи «Вколоті Фотографією» https://fotodrugs.tumblr.com/
Facebook-група «Вколоті Фотографією»

Facebook-сторінка фотогрупи «Вколоті Фотографією»



Немає коментарів:

Дописати коментар